T: 03/766 62 12 - M: 0486/35 52 60 info@krachtigleven.be
Selecteer een pagina

Osteopathie Puyvelde

Osteopathie Puyvelde gezocht? Dan ben je hier bij Krachtig leven aan het juiste adres!

Bart Ivens Osteopathie Puyvelde

Krachtig leven is de praktijk van Bart Ivens. Hij is zowel kinesitherapeut en osteopaat.
Zijn werkwijze is er op gebaseerd dat hij steeds op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem.

Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing

Eens deze oorzaak is gevonden wordt via verschillende manuele technieken en corrigerende oefeningen het lichaam functioneel hersteld. Je kan terecht voor sportblessures, nek en lage rugklachten orthopedische klachten,…
De praktijk van Osteopathie Puyvelde is gelegen in de Pater Segersstraat 18 te Sint-Niklaas.

Osteopathie

Osteopathie PuyveldeAls osteopaat kijken we anders naar uw klachten. We gaan op zoek naar de oorzaak en bekijken het lichaam in zijn geheel. Het bewegingsapparaat, de organen en het centrale zenuwstelsel hebben een onderling verband. Zo kan een scheefstand van je bekken knie of nekklachten veroorzaken. Of kunnen klachten aan maag of darmen nek en rugklachten veroorzaken. De osteopaat legt relaties tussen de schedel, de organen en het bot/spierweefsel en werkt op de beweeglijkheid hiervan. We herstellen het evenwicht tussen deze structuren.

Veel voorkomende klachten zijn :

  • Hoofdpijn
  • Nek en rugklachten
  • Spier en peesletsels in armen en benen
  • Sporters

Contacteer ons

Voor meer informatie over onze behandelingen of een afspraak bel ons: 03/766 62 12 of 0486 35 52 60. Mail ons: info@krachtigleven.be of ga naar onze contactpagina.

Bekijk ook deze pagina’s:

VoedingadviesAtlastherapieKinesitherapieB-E-St therapieKinesiologieRedcord therapieDry needling

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode van het bewegingsapparaat, van organen en weefsels in het lichaam. De osteopaat onderzoekt en behandelt manueel de bewegingsmogelijkheid van al deze systemen en zoekt naar bewegingsbeperkingen die een verband kunnen hebben met de klacht van de patiënt. Osteopaten maken gebruik van een uitgebreide praktische kennis over anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie.